V-Master 80 shots Compound Finale Box

Technische Specificaties

Schietrichting:   Z-shape
Brandtijd:           25 seconden
Effecthoogte:    35-40 meter
Vuurwerk:          Siervuurwerk
Effectsoort:       Tail, Mine, Stars, Glittering Willow, Glitter
Effectkleur:        Blauw, Wit, Goud
Kruitgewicht:     962 gram
Shots:                 80
Tubesize:            25 mm

In Voorraad

https://youtu.be/FLmLY5v5uDA

 99,99 incl. BTW

Wat een spektakel. U mag ook niets ander verwachten van een artikel uit de PULSE collectie, altijd goed voor aktie!!  Een COMPOUND van 80 shots. Grote kometen met dikke tails, geweldige spinners en luchtruim vullende effecten. Ook een geweldig artikel als finale van uw eigen vuurwerkshow.

In 2023 weer volop vuurwerk!

Ook in 2023 hebben wij weer volop vuurwerk, je kunt dit jaar dan ook weer genieten van het mooiste vuurwerk in Groningen. Je vuurwerk bestel je natuurlijk bij West vuurwerk.nl, bestel daarom nu online en haal je bestelling vanaf 28 december af in onze winkel. Je vindt West Vuurwerk aan de Sontweg; naast de IKEA, tegenover de BRANDWEER!

Waarom West Vuurwerk?

West Vuurwerk is al meer dan 15 jaar een begrip in Groningen. Alleen het beste vuurwerk voor topprijzen en exclusieve merken zoals China Red, Jorge, Magnum en Funke. In de winkel krijg je het beste advies en laten we je graag de video's van het vuurwerk zien. Zo weet je zeker dat je het beste vuurwerk hebt om het nieuwe jaar mee in te knallen. Uiteraard kun je bij ons gratis parkeren!