Patriot 193 shots Compound Box

Technische Specificaties

Schietrichting:   I-shape, salvo
Brandtijd:           110 seconden
Effecthoogte:    35-40 meter
Vuurwerk:          Siervuurwerk
Effectsoort:       Tail, Mine, Stars, Crackling, Strobe, Crackling                              Willow, Brocade King, Spider
Effectkleur:        Rood , Groen , Blauw , Goud , Zilver, Roze
Kruitgewicht:     2920 gram
Shots:                 193
Tubesize:            25 mm

In Voorraad

https://youtu.be/JbKYXYCW81w

 279,99 incl. BTW

Dit is de op een na grootste box uit deze nieuwe collectie, een serieuze compound van 6 cakes. De Patriot is een compound van 193 schots. Variatie is het toverwoord. Hiermee ga je de aandacht trekken, dat is een ding wat zeker is!!

 

In 2023 weer volop vuurwerk!

Ook in 2023 hebben wij weer volop vuurwerk, je kunt dit jaar dan ook weer genieten van het mooiste vuurwerk in Groningen. Je vuurwerk bestel je natuurlijk bij West vuurwerk.nl, bestel daarom nu online en haal je bestelling vanaf 28 december af in onze winkel. Je vindt West Vuurwerk aan de Sontweg; naast de IKEA, tegenover de BRANDWEER!

Waarom West Vuurwerk?

West Vuurwerk is al meer dan 15 jaar een begrip in Groningen. Alleen het beste vuurwerk voor topprijzen en exclusieve merken zoals China Red, Jorge, Magnum en Funke. In de winkel krijg je het beste advies en laten we je graag de video's van het vuurwerk zien. Zo weet je zeker dat je het beste vuurwerk hebt om het nieuwe jaar mee in te knallen. Uiteraard kun je bij ons gratis parkeren!