Magic in the Air 144 shots Compound Box

Technische Specificaties

Schietrichting:   I-shape
Brandtijd:           115 seconden
Effecthoogte:    35-40 meter
Vuurwerk:          Siervuurwerk
Effectsoort:       Tail, Mine, Stars, Crackling, Strobe, Crackling                              Willow, Brocade King, Spider
Effectkleur:        Rood , Groen , Blauw , Goud , Zilver, Roze
Kruitgewicht:     2000 gram
Shots:                 144
Tubesize:            25 mm

In Voorraad

https://youtu.be/RiQj01NvyLU

 179,99 incl. BTW

Weer een fantastische nieuwkomer in de PULSE collectie. Deze geweldige 144 shots compound is garantie voor spektakel. Magic in the Air is dan ook de juiste benaming. Grote effecten met veel afwisseling en harde klappen en een spetterende finale!!

 

In 2023 weer volop vuurwerk!

Ook in 2023 hebben wij weer volop vuurwerk, je kunt dit jaar dan ook weer genieten van het mooiste vuurwerk in Groningen. Je vuurwerk bestel je natuurlijk bij West vuurwerk.nl, bestel daarom nu online en haal je bestelling vanaf 28 december af in onze winkel. Je vindt West Vuurwerk aan de Sontweg; naast de IKEA, tegenover de BRANDWEER!

Waarom West Vuurwerk?

West Vuurwerk is al meer dan 15 jaar een begrip in Groningen. Alleen het beste vuurwerk voor topprijzen en exclusieve merken zoals China Red, Jorge, Magnum en Funke. In de winkel krijg je het beste advies en laten we je graag de video's van het vuurwerk zien. Zo weet je zeker dat je het beste vuurwerk hebt om het nieuwe jaar mee in te knallen. Uiteraard kun je bij ons gratis parkeren!