Lumberjack 282 shots Compound Box

Technische Specificaties

Schietrichting:   I-shape, salvo
Brandtijd:           150 seconden
Effecthoogte:    35-40 meter
Vuurwerk:          Siervuurwerk
Effectsoort:       Tail, Mine, Stars, Crackling, Strobe, Crackling                              Willow, Brocade King, Spider
Effectkleur:        Rood , Groen , Blauw , Goud , Zilver
Kruitgewicht:     3920 gram
Shots:                 282
Tubesize:            25 mm

In Voorraad

https://youtu.be/O-MY4b1wQ60

 399,99 incl. BTW

Het pronkstuk van China Red is de Lumberjack. Een compound van 2x 4 cakes met in totaal 4 kg kruit. Een totale show van 282 schots waar niet alleen de buren maar de hele straat nog lang over zullen praten.

 

In 2023 weer volop vuurwerk!

Ook in 2023 hebben wij weer volop vuurwerk, je kunt dit jaar dan ook weer genieten van het mooiste vuurwerk in Groningen. Je vuurwerk bestel je natuurlijk bij West vuurwerk.nl, bestel daarom nu online en haal je bestelling vanaf 28 december af in onze winkel. Je vindt West Vuurwerk aan de Sontweg; naast de IKEA, tegenover de BRANDWEER!

Waarom West Vuurwerk?

West Vuurwerk is al meer dan 15 jaar een begrip in Groningen. Alleen het beste vuurwerk voor topprijzen en exclusieve merken zoals China Red, Jorge, Magnum en Funke. In de winkel krijg je het beste advies en laten we je graag de video's van het vuurwerk zien. Zo weet je zeker dat je het beste vuurwerk hebt om het nieuwe jaar mee in te knallen. Uiteraard kun je bij ons gratis parkeren!