Ghost Town 40 shots Fan Shape Cake

Netto kruitgewicht: 488 gram Aantal schoten: 40 schoten Effectomschrijving: Wat een BAK!!! Een mega grote V-Shape cake, met hele dikke tubes! Diverse effecten maar uiteraard heeft […]

 79,99 incl. BTW

Netto kruitgewicht: 488 gram
Aantal schoten: 40 schoten

Effectomschrijving: Wat een BAK!!! Een mega grote V-Shape cake, met hele dikke tubes! Diverse effecten maar uiteraard heeft het Ghoost effect de overhand in deze bak!!
Max. tube diameter: 25

 

In 2023 weer volop vuurwerk!

Ook in 2023 hebben wij weer volop vuurwerk, je kunt dit jaar dan ook weer genieten van het mooiste vuurwerk in Groningen. Je vuurwerk bestel je natuurlijk bij West vuurwerk.nl, bestel daarom nu online en haal je bestelling vanaf 28 december af in onze winkel. Je vindt West Vuurwerk aan de Sontweg; naast de IKEA, tegenover de BRANDWEER!

Waarom West Vuurwerk?

West Vuurwerk is al meer dan 15 jaar een begrip in Groningen. Alleen het beste vuurwerk voor topprijzen en exclusieve merken zoals China Red, Jorge, Magnum en Funke. In de winkel krijg je het beste advies en laten we je graag de video's van het vuurwerk zien. Zo weet je zeker dat je het beste vuurwerk hebt om het nieuwe jaar mee in te knallen. Uiteraard kun je bij ons gratis parkeren!